PRAVDA ZA ZAPATU!

Medijski prostor Tarzanije će danas umesto uobičajenog sadržaja biti iskorišćen za privlačenje pažnje javnosti na opštepoznato samovlašće i bahatost države koja se sprovodi nad građanima, a kojoj je ovog puta podlegao naš kolega i prijatelj, vama poznat kao Zapata.

Naime, u sredu, 28.03.2012. god. Zapati je određeno policijsko zadržavanje u najdužem trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne povrede. Prema rečima Zapatinog advokata, a uz adekvatnu interpretaciju smaračkog pravnog žargona, dogodilo se sledeće.

U sredu uveče, u nekom klubu u Nišu, dvojica „mladića“ (ljaljana) prilaze dvema devojkama i, kako smo shvatili, započinju neku retardiranu muvačku spiku. Devojke ih kuliraju, međutim, pijani neandertalci očigledno time bivaju još više motivisani i nastavaljaju da seru nešto. U jednom trenutku, jedna od devojaka kreće negde, možda i do klozeta, da bi je Alfa Dragutin uhvatio za ruku i rekao: „A be kašljaro, de begaš, tu da si ostala da te ne polomim ko pičku.“ Čuvši ovo, Zapata prilazi družini i pita devojke da li imaju problem sa gospodom, na šta mu jedan od dvojice vitezova odgovara: „Pridruži se bate pa će ih jebemo na redaljku, he-he.“ Hrabri Zap tada reaguje odvalivši balvana po sred njuške, u cilju mirnog rešenja spora. Međutim, Beta Dragutin nasrće na našeg junaka, sabrat primat se pridružuje nekim pederskim gurkanjem i tu dolazi do kratke razmene udaraca, čiji je krajnji ishod 2:0 za naše. Tuču prekida murija vidno smorena što mora da se pozabavi svojim poslom jer se tu po običaju obrela da pije za dž. Slomljena nosina u našu korist, na sreću – Zapata jedva okznut.

Sledi hapšenje i pritvaranje Zapate kao osumnjičenog za navedeno krivično delo, jer se pajvanov slomljeni nos tretira kao teška telesna povreda jebeno.
Međutim! Otad je prošlo više od 48 časova i Zapata je još uvek u pritvoru.
Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od ljombera je sin nekog muda iz Niša, koji očigledno ima dovoljno uticaja da izdejstvuje nečije pritvaranje BEZ REŠENJA O PRITVORU. Dakle, u ovom trenutku, Zap je lišen slobode na osnovu puke želje „tatka“ određenog mentola. Da stvari budu jasnije: policijsko zadržavanje može da traje najduže 48 sati. Ukoliko za to vreme ne bude doneto rešenje o određivanju pritvora, osumnjičeni se pušta na slobodu BEZ ODLAGANJA. 

Iako preziremo sve vidove peticija, podrški, RIP-ova na internetu a i mimo njega, i uprkos tome što osećamo potrebu da iskažemo hejt prema usranoj državi i govnarima koji se oseravaju po njoj uzduž i popreko i preljevaju sa svih jebenih strana preteći da nas poguše, a pošto smo i sami sebe smorili od pljuvanja po netu a smatrajući da su dotične žrtve zaslužile nabijanje koca u čmar i spaljivanje mošnica brenerom, ovim putem pozivamo sve dobre ljude iz Niša da se raspitaju ko je dotična gamad da im se lično najebemo majke u pičku. Pošto je Zapatin advokat neki levak postavljen po službenoj dužnosti i jedva je i njegovo ime zapamtio, ne raspolažemo sa više informacija osim da se kritični događaj dogodio u sredu uveče u klubu „Sunset“. Dakle, ko ima neku informaciju nek pošalje mejl i nek preporuči neke ćevape u Nišu, ipak se mora jesti posle puta, a pre megdana.

Takođe,  ovim putem želimo da poručimo reformisanom srpskom pravosuđu da nam se kolektivno napase muda. Ubice i silovatelji nazad na ulice zbog dobrog vladanja i olakšavajućih okolnosti, tarzani koji brane devojke od džibera u zatvore. Jebiga, Zapati je otežavajuća okolnost što je, dok je on svoju mladost proveo u prijatnom društvu mladog ženskog življa, sudija mladost proveo u lokalnoj hamburgerdžinici, radeći prekovremeno kako bi skupio lovu da kupi sve one ispite koje nikako nije mogao da položi na pravnom.

Šta ćemo od priloga?

U Zapatinu junačku čast, evo linka ka njegovim tekstovima.  

DAUNLOUDUJ OVU MARKICU PODRŠKE ZA ZAPATU I POSTAVI JE KAO PROFILNU SLIKU NA FEJS! NEKA VIDE KOLIKO NAS IMA!

Tagovi: